Recensies

Wilt u ook een recensie schrijven, gebruik dan het formulier onderaan de pagina of e-mail ons.

 

★★★★★ Ellen Looman - 4 Juni 2023

Via een vriend waar we Fabiënne en haar team al aan het werk hadden gezien, contact opgenomen om ons afscheidsfeest te laten verzorgen.
Na de aanvraag heel vlot contact en binnen no time de bevestiging.
De avond zelf was fantastisch, met ruim 200 gasten werd een ieder op zijn wenken bediend, namen de dames de cadeaus van ons over, ruimden op en hielden de voorraad drank goed in de gaten...                         We hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen, perfect geregeld en verzorgd!
We bevelen At Your Service bij iedereen aan, het was mede door hen een onvergetelijke avond.


★★★★★ Sociëteit de Unie - 19 Februari 2023

1 kort telefoontje en we hebben 5 dames gehad voor de service tijdens een groot diner op onze locatie,     we waren zeer onder de indruk.
Nogmaals dank


★★★★★ Nina Smit - 25 Juli 2022

Een aanrader! De dames van at your service snappen het helemaal; Zijn vriendelijk, gastvrij en steken hun handen uit de mouwen. Ik werk heel graag met dit bedrijf en zij staan daarom ook wederom in optie voor meerdere klussen. Chapeau!


★★★★★ Rhode van Oord - 2 Juli 2020
Op 27 juni hebben wij onze bruiloft mogen vieren. At Your Service heeft de catering/bediening deze dag verzorgd. Het was zo fijn om dit bedrijf op onze bruiloft te hebben; we hoefden ons nergens zorgen over te maken. De meiden gaven ons een heerlijk relaxed en ontspannen gevoel, gezien ze zo veel op zich namen die dag. Een grote Aanrader!


★★★★★ Mady Angelino - 16 december 2019
Het team van At Your Service is perfect voor iedere gelegenheid. Zodra ze binnen zijn beginnen ze direct, ze hebben weinig woorden nodig, begrijpen hun vak, zien er heel netjes uit en niks is teveel! Heerlijk om ze erbij te hebben, voor ons geen feestje meer zonder dit top team! 


★★★★★ Celine Posno - 10 december 2019
Ik heb At Your Service ingehuurd voor ons personeelsfeest! Ontzettend veel hulp gehad aan de dames. Ze waren super vriendelijk en gastvrij. Direct de armen uit de mouwen en ze weten van aanpakken. Ik kan alleen maar vol lof over At Your Service praten. Geen zorgen over je feestje, dat is ook wel is lekker om achterover te liggen/zitten op je eigen feest 


★★★★★ Sharon van Boeijen - 9 oktober 2019
Wij hebben gebruik gemaakt van At Your Service tijdens de opening van onze nieuwe winkel House of Bloomz.
In één woord geweldig !
Alles werd uit handen genomen, we hoefden zelf niets te doen behalve.... genieten van het feest.
Top dames, heel erg bedankt !!


★★★★★ Bert Epskamp - 27 september 2019
Op 14 september 2019 heb ik mijn 60ste verjaardag gevierd. Ik wilde uitpakken en had drie bands en circa 100 vrienden waren aanwezig. Wat de drankjes en de bediening betreft wilde ik dat ik of mijn familieleden zich hiermee niet zouden gaan bemoeien, zodat iedereen van het feestje kon genieten. Via via kwam ik achter Fabiënne en haar team. Zij hebben deze taken geweldig en met heel veel passie op zich genomen. Wat ik belangrijk vond is dat de glazen gevuld bleven. En daar heeft At Your Service perfect aan voldaan. Bovendien kwamen wij na afloop erachter dat alles perfect was opgeruimd en schoongemaakt. De volgende ochtend konden wij lekker ontbijten alsof er niets gebeurd was. Fabiënne en haar team nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging en tot de volgende keer!!


★★★★★ Ilse Siewers - 23 juni 2019 
At your service levert vijf sterren service met een smile. Tijdens ons tuinfeest nam Fabienne met haar collega alles uit handen. Met veel oog voor detail, handige logistiek en een super gevoel voor gastvrijheid! Daardoor ultiem kunnen genieten, en zelfs alle gasten kunnen spreken ipv zelf alles te moeten regelen. Een aanrader!


★★★★★ Zahra van R - 16 juni 2019 
Wij hebben onlangs een tuinfeest gegeven (juni 2019) ter ere van ons 20 jarig huwelijk. Door At Your Service hebben we zelf zorgeloos kunnen genieten van onze gasten en echt tijd kunnen nemen voor al het leuke wat er op ons af kwam! Dank jullie wel! Jullie begrijpen het gewoon echt!


★★★★★ Monique Amse - 14 juni 2019
Na een zorgvuldige inventarisatie door Fabiënne hebben 2 van haar collega's ons geweldig ontzorgt tijdens ons feest. Het voelde zo goed en vertrouwd dat ik mij, ondanks dat het feest in ons eigen huis en tuin was, nergens zorgen om heb gemaakt. Ontvangst van de gasten, verzorgen van drankjes en hapjes, het op orde houden van tafels en bar en niet te vergeten de toiletten is meer dan perfect verlopen. Dankzij de inzet van At Your Service hebben wij súper genoten!!!


★★★★★ Kenji Shioda - 22 april 2019
Deze dames snappen het gewoon. De sleutel van het succes is het “ontzorgen” van de gastheer en gastvrouw. En dat doen ze!

Wij hebben nu twee maal gebruik gemaakt van At Your Service (zij werden aanbevolen door vrienden). De eerste keer was met een barbecue voor 35 volwassenen en 40 basisschoolkinderen. Die “klas-barbecue” verliep vlekkeloos, iedereen had te drinken en te eten en je zag de dames van At Your Service nooit met lege handen lopen. Zij hebben tot het einde alles uitgeserveerd en de glazen gevuld. Al het vuile servies en de lege pakjes drinken en de papiertjes van de waterijsjes hebben zij opgeruimd uit de tuin en de schalen afgewassen.

We ontvingen veel complimenten over de dames tijdens en na de barbecue.

De tweede keer was voor een feest met 80 volwassenen. We hebben zelf heerlijk kunnen kletsen, dansen en genieten van ons eigen feest. Als je alles zelf moet regelen dan krijg je vaak weinig tot niets mee van je feest, maar dankzij At Your Service is elk feest een succes!

Vooral doorgaan Dames!!!


★★★★★ Angela Graper-peterse - 9 december 2017
Super service! De meiden namen letterlijk alles uit handen en wij hoefden maar 1 ding te doen... en dat was genieten van het feestje samen met onze vrienden. Een echte aanrader! Dank je wel Fabienne! En volgende x weten we je ook zeker weer te vinden.


★★★★★ Katja van der Kley - 25 november 2017
Fabienne is een zeer goede gastvrouw. Ze neemt alles uit handen en voorziet de gasten van drankjes en versnaperingen. Niets ontgaat haar! Een dikke duim voor haar en de meiden die samen met haar werken!


   Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl