Over ons

Oprichtster Fabiënne van Kolck is al vanaf haar dertiende werkzaam in de horeca. Ze is begonnen in een kleine pizzeria als telefoniste en daarna al snel aan de slag gegaan in verschillende restaurants, eetcafé's, lunchrooms en uitgaansgelegenheden. Met haar verschillende horeca-ervaringen, heeft ze veel kennis opgedaan van de verschillende facetten van het vak.

"Als kind vond ik het al leuk om tijdens verjaardagen iedereen te voorzien van een drankje en een hapje. Je zou misschien wel kunnen zeggen dat dit werk altijd al in mij heeft gezeten. Ik heb geprobeerd om van mijn passie mijn werk te maken en ben in 2016 begonnen met mijn eerste catering. Dit was mijn eerste opdracht waarna ik heb besloten mijn eigen bedrijf te starten." 


Hoe zijn wij begonnen?
Op 1 juli 2016 zijn wij begonnen met onze eerste catering. Dit begon als een vriendendienst voor familie. Omdat wij het serieus namen en het professioneel aangepakt hadden, werden wij al tijdens onze eerste opdracht gevraagd voor een volgend evenement. Het balletje is toen gaan rollen. 


Waar staan wij nu?
Nu, een aantal jaar later sta ik met een team om mij heen van tien professionele serveersters. Ieder van ons heeft horeca-ervaring en dezelfde werkwijze als ik. Samen, delen wij onze kennis en ervaring zodat wij professioneel te werk kunnen gaan. Wij werken als een team en hebben dus ook één doel voor ogen! Zowel de gasten als de gastvrouw of -heer een onvergetelijke avond te bezorgen!

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl