Diensten

Wat doet At Your Service?
Wij ondersteunen de gastvrouw en/of gastheer op hun feesten en partijen.
Het is onze missie om uw zorgen uithanden te nemen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw feest.
Graag, assisteren wij bij de opbouw en de aankleding van uw feest, het uitserveren van de drankjes, hapjes en het maken van de cocktails. Tot slot zorgen wij ervoor dat alles schoon, opgeruimd en netjes achtergelaten wordt.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zullen met het door u gekozen aantal bedieningsleden in nette bedrijfskleding op locatie verschijnen.
Nadat u ons wegwijs heeft gemaakt op de feestlocatie, kan het feest beginnen. Wij zorgen ervoor dat iedereen een welkomstdrankje ontvangt, en dat gedurende het feest de glazen gevuld zullen blijven. Ondertussen maken wij de eerste hapjes klaar en zorgen we ervoor dat deze aangevuld blijven op tafel. Zin in een cocktail? Geen probleem we maken met liefde de lekkerste cocktails voor u klaar. Onze Specialiteit is en blijft natuurlijk de Gin-Tonic! Alles verloopt zoals we met u van tevoren besproken hebben, zodat u uw laatste drankje niet hoeft te laten staan.

Waar en wanneer werken wij?
Wij zijn mobiel en werken door heel Nederland. Indien de reisafstand meer dan 15 kilometer is zal er een Kilometervergoeding gevraagd worden (aangevuld met eventuele parkeerkosten).
Tijd en duur van onze werkzaamheden worden voorafgaand met u besproken, ook hier zijn wij erg flexibel in.

Waarin kunt u op ons advies rekenen?
Graag brengen wij u in contact met cateraars, leveranciers en/of verhuurservices. Wij adviseren u bij de inkoop van de dranken, ingrediënten en andere benodigdheden (zoals bijvoorbeeld glaswerk) om uw feest compleet te maken en te doen slagen. 

Hieronder vind u onze basis services die wij leveren op het door u georganiseerde feest. 

Voorbereidingen:

Tijdens uw evenement:

Na afloop van uw evenement:

Maak je website met Websitemachine.nl